Ajax B JO13 - AD '69 JO13 - Ajax Breedenbroek

Ajax B JO13 – AD ’69 JO13

Vandaag stond de wedstrijd tegen de kampioen van de vorige competitie op het programma. We wisten dus wat ons wat ons te wachten stond.

Het begin van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. We hadden ook maar zo op voorsprong kunnen komen want een terugspeelbal van Aalten leverde een ‘mispeer’ van de keeper op en de bal rolde er bijna in. 
AD kwam via een schot van 18 meter op een gelukkig wijze op 0-1. Ook de 0-2 viel nog voor rust, de bal bleef te lang in de 5 meter hangen en rolde tergend langzaam binnen.  Via ‘Finnmeister’ kregen we nog wel een paar kansjes maar tot scoren kwamen we niet.

Het aanwezige publiek werd helaas niet op een mooie pot getrakteerd. We moeten echt beter de duels aangaan en rustig kijken waar we de bal heen spelen. De 0-3 viel uit een corner en de 0-4 was een mooie aanval van AD. 

Wel kregen we nog een paar dotten van kansen. Noah speelde in de spits weer een verdienstelijke wedstrijd maar het was Jason die een tweetal opgelegde kansen kreeg. Maar helaas geen goals voor ons vandaag. De aankomende wedstrijden moeten we tegen wat lager staande teams, laten we daar punten gaan pakken 💪. 

Fijn (zonnig) weekend allemaal!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners