Ajax B 4 – Westendorp 2

Trainer Andre benadrukte om onduidelijke redenen dat het vandaag een marathon was en geen sprint. Stephan nam dit serieus en ging thuis nieuw schoeisel halen. Westendorp sprintte uit de startblokken en kwam al snel terecht op voorsprong. Even later redde Roland goed bij een 1-op-1 situatie. Langs de kant was er commotie, Andre sprintte weg, had iets met een marathon te maken….. De marathonmannen van het vierde kwamen beter in de wedstrijd en kregen met name via Stephan wat kansen, ook de snelle Niels was gevaarlijk. Uiteindelijk was het Stephan die de 1-1 maakte. Langs de kant liet Hans ondertussen alle gadgets van zijn scootmobiel zien, heel leerzaam.

In de rust zagen we dat Roy de taken van Andre feilloos overnam, hij kwam met (inspirerende) woorden. In de tweede helft kwamen we via een kopgoal van Stephan op 2-1, dit uit een corner van Frank (wie anders moet/mag ze nemen). Westendorp ging voor de gelijkmaker en Ajax loerde op counter. Beiden slaagden er niet meer in om te scoren en dus bleven de punten in Breedenbroek. Een goede overwinning op een fysiek sterke tegenstander.

Man of the match: dit keer geen speler, maar Roy, ga er maar aan staan om Andre tijdens een wedstrijd te moeten vervangen.

Opstelling: Roland; Sjoerd (Jeroen), Marcel, Sander, Martijn; Dennis, Michiel, Frank; Jan-Willem (Chris), Stephan, Niels (Harm-Jan)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners