Ajax B 4 – vv Montferland 3

Nadat bij iedereen de shirtjes en haren goed zaten kon er een foto gemaakt worden. André wist dat er een foto gemaakt werd en had zeer tactisch een weekendje weg geboekt. 

We waren allemaal nog aan het nagenieten  van het fotomomentje dat binnen 15 minuten 0-2 op het scorebord stond. Sander Lieftink dacht de interim leider Jurgen even te helpen door aan te geven dat het niet meer ging. Vroeg om een wissel. Marcel Mellendijk kwam erin. Dit bleek een super tactische zet van Sander. Voor rust nog scoorden de nuttige Oost-Duitser pantserwagen Michel Taken 1-2, de uit Arnhem ingevlogen altijd “jong”  blijvende Jeroen Peter 2-2, de iets kalende altijd scherpe topspits Jan-Willem Baakman 3-2 en daar is die weer Mister Pantserwagen Michel Taken de 4-2.

Met deze stand gingen we zoals gezegd de rust in.  Het bleek dat de bank ook nog sterk bezet was. Hierdoor konden we in de rust Matthijs Coenders en de voor ons gelukkig teruggekeerde Dion Winters inbrengen. 

We begonnen de tweede helft iets scherper dan de eerste helft. De voorsprong konden we na 10 minuten pas vergroten door Floris-Jan Kip. Floris-Jan die ons gelukkig vorige week ook al uit de brand hielp gaf aan dat vorige week de tweede helft niet al te best was en daarom graag een herkansing zou willen hebben. Die belofte maakte hij waar door de 5-2 binnen te koppen. Matthijs Coenders terugkomend van een blessure schoot na een aantal keer  flink gemist te hebben de 6-2 binnen. 

Er werd niet meer gescoord en zo was de eindstand 6-2. We hebben na een stroef begin laten zien dat we een goed ingespeeld en conditioneel perfect elftal zijn. Onder leiding van de aanvoerder Stephan Deckers die tevens man of the match is geworden met zijn magistrale loopvermogen.

Opstelling: R Striekwold, M Berendsen, D Brus, S Lieftink, S Deckers, M Taken, F Luimes, J Peter, JW Baakman, HJ Wieskamp, D Winters, M Coenders, FJ Kip, M Mellendijk

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners