Ajax B 4 – SVGG 2

Andre was vandaag weer aanwezig en kreeg een gretige selectie te zien voor de thuiswedstrijd tegen Megchelen 2. Megchelen had ook al hun wedstrijden gewonnen. Martijn Coenen had meer zin in een uitwedstrijd. Door de mannen van het 4e werd het gezag van de club ondermijnd en ze eisten brutaal kleedkamer 1 op. Koch had nieuwe schoenen, fel oranje om de aandacht van z’n buik weg te nemen (moeten er meer in ons team doen). In het begin probeerde Koch een bal af te leggen, we weten nu waarom hij normaal zelf schiet. Frank zat op de bank en de vraag was wie gaat de corners nemen, Jeroen probeerde het maar leek nergens op. Toen was het de beurt aan Roy en hij legde de bal perfect op het hoofd van Koch, die natuurlijk scoorde. Ajax speelde een erg goede eerste helft, veel glijpartijen en goals. Ruststand 5-0, dit was meer dan terecht. Vooral de laatste goal was een prachtige aanval over meerdere schijven.

Tweede helft was wat tammer, Ajax geloofde het wel. Dion had nog een assist op Ed en de ingevallen Frank legde een corner perfect op het hoofd van Koch. Roland had een klein poedeltje, aan de andere goal kon hij niks doen. Eindstand 7-2,  5x Koch, 1x Taken en 1x Ed. De wedstrijd werd uitgebreid geanalyseerd in Bocholt.

Roland; Martijn B, Sander, Marcel (Dennis Brus), Sjoerd; Jeroen, Michiel, Roy (Frank); Jan Willem (Harm-Jan), Stephan (Martijn C), Dion (Dennis Berendsen)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners