Ajax B 4 – Halle 3

Een wedstrijd tegen de koploper, dat is altijd lastig moet Halle gedacht hebben. Deze zondag kwam goed van pas. De wedstrijd werd namelijk, op aandringen van Halle, afgelast. Alle spelers stonden al op het veld, echter de scheidsrechter vond het 16-metergebied op veld 3 te hard om de wedstrijd door te laten gaan. 

Een onzinnige ochtend dus, met een paar hoogtepunten;

– Prachtige teamfoto’s gemaakt. Wel met een panorama lens vanwege het gemiddelde gewicht van Ajax-B 4.

– Mocht André de ingevulde WK-poule winnen, dan krijgt het team een paar kannetjes bier vanwege alle ingeschakelde hulp. Met name Stephan strooide met zijn Duitse-voetbalkennis.

– Joep (zoon van Michiel) was meegegaan als supporter, maar kon helaas niks aanmoedigen. We zien hem de volgende wedstrijd graag weer terug! 

– De Ajax-B chef-voetbalveld was onbereikbaar en had eventueel, misschien, wellicht ook wel een klein kijkje kunnen nemen, vóórdat de scheidsrechter het veld onbespeelbaar moest verklaren. 

– We zagen Ajax-B 2 van FC Dinxperlo winnen. Een terechte overwinning waar je duidelijke de looplijnen van het vierde terug zag komen. Al met al leidt alles weer terug naar de kwaliteiten van André. 

Volgende week weer een thuiswedstrijd. Deze keer tegen GWVV 4. Het kan vriezen, het kan dooien, maar dit kampioenschap zullen we hopelijk niet gaan vergooien.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners