Ajax B 3 - Varsseveld 8 - Ajax Breedenbroek

Ajax B 3 – Varsseveld 8

Na een aantal weken geen voetbal stond een thuiswedstrijd tegen Varsseveld 8 op het programma. De heenwedstrijd werd met moeite 2-2 gelijk gespeeld. Dus we wisten wat we konden verwachten, het zou geen makkelijke pot worden. Tevens konden wij niet beschikken over een aantal spelers (Wouter en Chris) die pijntjes hadden.

Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat de tegenstander een ander team had meegenomen dan in de heenwedstrijd. Dat kwam voor ons goed uit, want hierdoor waren wij in staat om hen terug te sturen naar Varsseveld met een monsternederlaag. Hieronder even snel uitgelegd hoe de spannende wedstrijd verliep.

In de eerste helft werd het verschil nog mager uitgedrukt in de score. Na een aanval via de linkerflank viel de bal plots voor de voeten van Brammert, die de 1-0 en tevens zijn eerste goal voor het 3de elftal binnenschoot. De 2-0 was een schitterende aanval via de rechterflank opgezet door Arjen en Tim. Eerstgenoemde stuurde Lars de diepte in die uiteindelijk verwoestend uithaalde. Nee geintje, was niet zijn goal. Iemand van Varsseveld tiktje de bal per ongeluk in eigen doel. Het laatste doelpunt in de eerste helft werd gemaakt door Niels die te snel was voor de verdediging van Varsseveld en 1-op-1 met de keeper kwam en de 3-0 binnen tikte. In de eerste helft kreeg de beste speler van Varsseveld een gele kaart en gelukkig voor ons kreeg hij in de rust zelfs zijn tweede geel na opmerkingen tegen de arbitrage.

Duuus de beste speler van Varsseveld mocht niet meer mee doen, dit was de aanleiding voor een klapper in de 2de helft. De ingevallen Jasper wist waarvoor hij erin werd gebracht en liet dit direct zien. Hij prikte kort naar rust de 4-0 binnen en hierdoor was Varsseveld helemaal gebroken. De 5-0 werd wederom een eigen goal. Een aantal minuten later was het opnieuw raak, Marcel die niet meer op goal durfde te schieten legde de bal keurig af op Floris-Jan die net als zijn broertje zijn eerste goal voor het 3de binnenschoot. Niet veel later daarna verdubbelde Floris-Jan zijn aantal doelpunten naar jawel 2 doelpunten, hij reageerde op een snel genomen vrije trap. Hierbij was de tussenstand 7-0. Maar de wedstrijd was nog lang niet afgelopen. Dit keer was Jasper weer aan de beurt. Jasper deed wat veel van onze spelers hadden moeten doen deze ochtend. De bal aannemen, wegdraaien bij zijn man en rustig de bal in het hoekje leggen. Keurige goal oftewel de 8-0. Daarna was het de beurt aan de vooruitgeschoven rechtsbuiten Luuk die even een doelpuntje wou meepikken. Een schot via de binnenkant van de paal draaide keurig het doel in, dat was de 9-0. De 10-0 werd gemaakt door onze voorstopper Bart die zich de hele wedstrijd gedroeg als aanvallende middenvelder. Hij wou blijkbaar ook een doelpuntje meepikken en dit lukte. Een verwoestend schot (?) belandde in de korte hoek. Laatste goal werd gemaakt door onze topspits Tim, die na goed voorbereidend werk van Niels de 11-0 tegen het net schoot. De uitslag had nog een stuk hoger kunnen zijn, maar niemand begreep Niek met zijn assists. Naast de schitterende uitslag van 11-0 was het veldspel bij vlagen ook erg goed, complimenten van de leiders.

De troffee voor Man of the Match ging uiteraard naar onze keeper Ramon die eindelijk een keer de 0 hield en eigenlijk ook niks te doen heeft gehad deze ochtend. Volgende week zijn we vrij dus is er geen voetbal, de week erna spelen we een uitwedstrijd tegen vv Montferland 5.

Wij hebben uiteraard ook Facebook en Instagram. Gewoon volgen, is leuk!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners