Ajax B 3 - Etten 2 - Ajax Breedenbroek

Ajax B 3 – Etten 2

Aan het eind van het seizoen beginnen de blessures zich op te stapelen. Dion was geblesseerd, Bart had een verkeerd prikje gekregen en Roy moest in de warming-up afhaken. Gelukkig hoeven we nog maar 1 wedstrijd en voor vandaag had André alsnog genoeg mensen. Op een hobbelig veld stond Etten, de koploper, in de startblokken om het kampioenschap veilig te stellen.

De eerste helft ging gelijk op en er werd prima gevoetbald. Ajax-B had achterin alles onder controle. Dennis had zijn verdediging goed staan en Roland redde meermaals fenomenaal op inzetten van Etten. Voorin waren er wat kansjes voor Ajax-B maar kwam de eindpass vaak niet goed aan. Etten kwam toch plotseling op 0-1 via een wereldgoal. De middenvelder van Etten schoot vanaf vlak over de middellijn over de verraste Roland heen.

In de tweede helft bleef Ajax-B rustig aan de bal, goed combineren en kwamen er meer kansen. Na een scrimmage voor de goal, waar Marcel, Michiel en Stephan de bal er niet in kregen, was het 5 minuten later toch raak. Matthijs frommelde de bal erin: 1-1. Het positiespel van Ajax-B bleef goed en doordat iedereen vol in de strijd ging, bleven de kansen komen. 10 minuten voor tijd lukte het Stephan om de 2-1 te maken. Op z’n “Stephans” kreeg hij de bal in de voeten, draaide weg bij de tegenstander en schoot raak in de korte hoek. Etten ging in de slotminuten op zoek naar de gelijkmaker. Michiel moest slim aan de handrem trekken. De vrije trap die volgde ging er onderkant lat uit en zo bleef het 2-1. 

Man-of-the-Match: Roland. Met name de eerste helft hield Roland het team op de been met een aantal fenomenale reddingen. En het sterke coachende werk van achteruit, of zoals André zegt “d’r kump mien altied een herrie uut den baard”. De poedel van de tegengoal vergeven we ‘m. 

Opstelling: Roland Strikwold, Sjoerd Rexwinkel, Dennis Brus, Sander Lieftink, Mark van der Akker, Frank Luimes, Michiel Taken, Jeroen Keuper, Marcel Mellendijk (Michel ter Beek), Kayo Klein Obbink (Stephan Koch), Matthijs Coenders (Harm-Jan Wieskamp)

Man of the match
Roland
Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners