Ajax B 1 – Wolfersveen 1

Ajax-B speelt gelijk tegen Wolfersveen

Breedenbroek kwam al snel op voorsprong. Een corner van Nick Fisser ging direct het doel in. De keeper van de gasten dacht er anders over, en was van mening dat de bal voor de lijn gekeerd werd, maar de scheidsrechter kende een doelpunt toe. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong. Uit een counter maakte Wolfersveen snel de gelijkmaker. Het was een fysieke wedstrijd. Wolfersveen schuwde het duel niet, en op het gladde veld leverde dat veel harde duels op. Ajax-B had moeite om voetballend tot kansen te komen, en tot de rust gebeurde er niet veel meer.

In het begin van de tweede helft gebeurde er juist van alles. Wolfersveen leek op voorsprong te komen. Na een corner werd de afvallende bal in het doel gevolleerd. Er was echter buitenspel geconstateerd. Even later was er contact tussen doelman Ralph Wissing en een aanvaller van de gasten die de doelman hinderde bij een uittrap. Wolfersveen dacht aan een penalty, maar de scheidsrechter schatte de situatie goed in en hield het bij een scheidsrechtersbal. Daarna kreeg Ajax-B, zonder heel goed te voetballen, toch de nodige kansen om het duel te winnen. Schoten van Thijs Keizer, een kans voor zijn broer Hylke uit een vrije trap van Nick Fisser en Koen Ebbers die een teenlengte te kort kwam om de bal bij de tweede paal in te tikken verhinderden dat de drie punten in Breedenbroek bleven. Het eindigde in 1-1.

Volgende week speelt Ajax-B weer thuis, dan is Epse te gast.

Opstelling: Ralph Wissing, Luuk Hebinck, Syb Geven (Chris Schimmack), Koen Ebbers, Kasper Gosselink, Finn Lubbers, Yoes Koskamp (Daan Ebbers), Nick Fisser, Tom Reusen, Martin Rexwinkel (Thijs Keizer), Hylke Keizer

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners