Ajax B 1 – SHE 1

Na de ruime uitzege op RVW 1 stond er een thuiswedstrijd op het programma tegen SHE uit Hall. De uitwedstrijd werd met moeite 2-3 gewonnen. Aan de wedstrijd begonnen dezelfde 11 als tegen RVW. Daarnaast beschikte Manfred Graven uit een ruime bank namelijk 6 wissels.

De eerste helft was nog niet zo lang onderweg of Ajax B kreeg de eerste kans voor de schoenen geworpen door een terugspeelbal van SHE, helaas mistte Thijs deze kans. Daarna kwam er een regen van kansen voor Ajax B. Opgelegde kansen voor zowel Thijs, Martin en Tom werden helaas niet benut. Na 10 minuten werd er eindelijk een kans omgezet tot goal. Een scherpe vrije trap van Martin werd keurig binnen gekopt door Hylke. Ajax B ging door met kansen creëren, maar wist het goal maar niet te vinden. Toch viel de 2-0 na 15 minuten. Een prima assist van Thijs werd tegen het net geschoten door Tom. Daarna werd het spel van Ajax B een stuk minder en kon SHE op de helft van Ajax B komen. Dat leverde hen eind van de eerste helft de 2-1 op uit een kopgoal.

Ruststand 2-1

Na de rust was het spel weer vrij onrustig, toch werden er genoeg kansen gecreëerd door Ajax B. Een schot van Martin raakte de lat en kansen van Tom en Nick werden naast geschoten. Eind van de wedstrijd werd het duel over de streep getrokken door een benutte penalty van Martin.

Eindstand 3-1

Aankomende week staat het inhaalduel met SVGG op het programma. De wedstrijd word gespeeld om 19:30 in Megchelen.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners