Ajax B 1 - Ratti/Socii 1 - Ajax Breedenbroek

Ajax B 1 – Ratti/Socii 1

Ajax-B begint met ruime overwinning

Na de voorbereiding en de bekerwedstrijden begon de competitie met een wedstrijd tegen het combinatieteam van Ratti en Socii. Ajax-B schoot uit de startblokken. Na drie minuten opende Yoes de score met een laag hard schot. Binnen tien minuten verdubbelde Martin de score door een lage voorzet van Thijs via de binnenkant van de paal binnen te werken. Ralph kon redding brengen op een kopbal van de gasten, maar verder had Ajax-B weinig te vrezen van de ploeg uit Wichmond en Kranenburg. Door doelpunten van Yoes en Tom stond halverwege al een 4-0 tussenstand op het scorebord.

In de tweede helft gebeurde aanvankelijk niet veel. De gasten wilden de score binnen de perken houden en Ajax-B was slordig aan de bal. Tot aan de zestigste minuut, toen Daan met een schot de keeper verraste en de 5-0 maakte. Een kwartier voor tijd deed Ratti/Socii wat terug. Een fout in de opbouw van Ajax-B leidde tot de 5-1. In het laatste kwartier liep de thuisploeg door doelpunten van Tom, Hylke, Nick en Martin uit naar een 9-1 overwinning.

Een prima start van het seizoen. Volgende week speelt Ajax-B in stadion De Stikke Bocht tegen Wolfersveen, een week later in Epse. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zondag 15 oktober tegen Keijenburgse Boys. 

Opstelling: Ralph Wissing, Luuk Hebinck, Syb Geven (Nick Geven), Koen Ebbers, Hylke Keizer, Daan Roes (Nick Fisser), Finn Lubbers, Yoes Koskamp, Thijs Keizer (Daan Ebbers), Martin Rexwinkel, Tom Reusen

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners