Ajax B 1 – Keijenburgse Boys 1

Ajax-B hard onderuit tegen Keijenburgse Boys

In een wedstrijd die aanvankelijk gelijk op ging, ging Ajax-B uiteindelijk hard onderuit. Het eindigde in 0-5.

Na tien minuten had het 2-2 kunnen staan. Kasper kreeg de eerste kans van de wedstrijd maar schoot net over. Aan de andere kant was de eerste kans wel raak: 0-1. Uit een voorzet van Daan had Yoes de 1-1 op de voet, uit de tegenaanval raakte Keijenborg de paal.  In de eerste helft kreeg Ajax-B kansen via Kevin, een schot van Yoes en een vrije trap van Stephan, maar in de 35ste minuut verdubbelden de gasten de score, waardoor Ajax-B in de rust tegen een 0-2 achterstand aankeek.

Ajax-B gaf niet op en begon goed aan de tweede helft. Na de 0-3 in de 51ste minuut was het geloof in een goed resultaat echter weg en was de wedstrijd gespeeld. Wanneer Breedenbroek de aanval zocht was het kwetsbaar in de omschakeling. Zo viel de 0-4 in de 65ste minuut. Goed keeperswerk van Ralph voorkwam verder leed, in de 90ste minuut moest hij zich nog één keer gewonnen geven en werd de 0-5 eindstand op het bord gezet.

Een grote nederlaag, terwijl het gevoel overheerst dat Ajax-B niet bij voorbaat kansloos is tegen deze tegenstander. De tegengoals vallen wat te makkelijk. Volgende week wacht de derby tegen FC Dinxperlo.

Opstelling: Ralph Wissing, Kasper Gosselink (Nick Geven), Sander Brus (Demon Duking), Koen Ebbers, Timo Yark, Jorn Hetterscheidt (Martin Rexwinkel), Daan Roes, Cas Jansen, Yoes Koskamp, Stephan Koch (Luuk Hebinck), Kevin Nieuwenhuis (Tom Reusen)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners