Ajax B 1 – HMC ’17 1

Ajax-B toont veerkracht tegen HMC ‘17

Gisterenavond speelde Ajax-B de inhaalwedstrijd tegen HMC ’17. Door de nederlaag van afgelopen zondag lijkt het doek gevallen voor Ajax-B en staat er weinig meer op het spel. Tegenstander HMC ’17 heeft de punten hard nodig om Etten voor te blijven en nacompetitie te ontlopen. Dat verschil was goed zichtbaar in het begin van de wedstrijd. De gasten waren veel feller en gretiger en stonden binnen een kwartier met 0-2 voor. Een afstraffing voor Ajax-B hing in de lucht, maar gedurende de eerste helft ging Ajax-B steeds beter voetballen en was de wedstrijd in evenwicht.

In de tweede helft gooide Ajax-B de schroom van zich af en ging vrij uit voetballen. HMC werd onder druk gezet en kwam er nauwelijks nog aan te pas. Het duurde echter tot de 85ste minuut tot de aansluitingstreffer viel. Stijn Yark bekroonde zijn uitstekende wedstrijd met een fraai doelpunt op aangeven van Bas Obelink. Twee minuten later vonden twee invallers elkaar. Tibe Mateman slalomde tussen een paar tegenstander door en gaf de bal voor op Cas Jansen, die er 2-2 van maakte.

Een dik verdiend punt voor Ajax-B. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen Keijenburgse Boys.

Opstelling: Thijs Boeijink, Kasper Gosselink (Cas Jansen), Nick Geven (Bas Obelink), Nick Fisser, Timo Yark, Koen Ebbers, Yoes Koskamp, Daan Roes, Tom Reusen (Tibe Mateman), Stijn Yark, Hylke Keizer (Jorn Hetterscheidt)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners