Ajax B 1 – GWVV 1

Ajax-B in blessuretijd onderuit

In de laatste seconde van de wedstrijd incasseert Ajax-B een tegengoal en gaat met 1-2 onderuit tegen GWVV.

Al binnen 30 seconden werd het 1-0. Lage voorzet van Cas werd onberispelijk binnen geschoten door een verdediger van GWVV. Daarna ontstond een wedstrijd die in balans was met weinig actie voor de goals. Na 20 minuten moest Bram het veld verlaten met een blessure en werd vervangen door Nick. Uit het niets maakte GWVV gelijk. Ralph werd omspeeld en de bal verdween in het lege doel. Vlak voor rust had Ajax-B geluk toen Varsselder de paal raakte.

In de tweede helft veranderde het beeld niet. De wedstrijd werd wat harder, de scheidsrechter had het lastig vandaag en begon met kaarten te strooien om de boel onder controle te houden. Het leek 1-1 te blijven. In de laatste seconde van de wedstrijd kreeg GWVV een corner waar een overtreding op Ralph aan vooraf leek te gaan. Tot overmaat van ramp promoveerde GWVV de corner tot een doelpunt. Eindstand 1-2.

Volgende week is er geen programma. Over twee weken speelt Ajax-B thuis tegen AD ’69.

Opstelling: Ralph Wissing, Timo Yark (Bas Obelink), Daan Roes, Koen Ebbers, Kasper Gosselink (Nick Geven), Tibe Mateman (Jorn Hetterscheidt), Yoes Koskamp, Kevin Nieuwenhuis, Hylke Keizer (Luuk Hebinck), Cas Jansen, Bram Borkes (Nick Fisser)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners