Ajax B 1 – Erix 1

De eerste bekerwedstrijd werd afgelast wegens corona perikelen bij de tegenstander. Deze wedstrijd, uit tegen NVC, wordt aanstaande woensdag ingehaald. Vandaag stond dus de tweede, maar eigenlijk eerste, bekerwedstrijd op het programma. Tegenstander was Erix.

In de eerste helft weinig kansen over en weer. Na 20 minuten leek Martin te scoren. Uit een lange bal van achteruit kon hij op de keeper af, maar deze blokte de bal. Paar minuten later een zelfde situatie. Deze keer redde de keeper op een schot van Kevin. Een schot van Yoes verdween net langs de verkeerde kant van de paal.

In de tweede helft wat meer actie voor de goals. Nick legde breed op Kevin, die wederom gestuit werd door de keeper. Tien minuten later was het wel raak, en schoot Kevin keurig raak voor de 1-0. Lang kon Ajax-B niet genieten van de voorsprong, een bal in de verre hoek betekende de 1-1.  Na 25 minuten in de tweede helft tekende Jorn voor 2-1:

Wederom kon Ajax-B maar kort van de voorsprong genieten en maakte Erix gelijk: 2-2. In de slotfase voorkwam Ralph met twee reddingen dat de gasten er met drie punten vandoor gingen. In blessuretijd kreeg Ajax-B de kans om alsnog te winnen. Na een overtreding op Cas ging de bal op de stip. Helaas schoot Martin de bal over en eindigde het in 2-2.

Ralph Wissing, Kasper Gosselink (Nick Geven), Daan Roes, Renzo van Woerkom, Timo Yark, Yoes Koskamp, Nick Fisser, Hylke Keizer (Jorn Hetterscheidt), Kevin Nieuwenhuis (Ties Reussing), Cas Jansen, Martin Rexwinkel

Foto’s gemaakt door Nicole Jansen

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners