’t Peeske 4 – Ajax B 3

Derde wint in Beek

Ajax-B kampt momenteel met een spelersoverschot. Iedereen wil graag voetballen, maar dat gaat niet. Alle drie de senioren teams gaan met veel wissels op pad en nog zitten er mensen thuis. We proberen een vierde team aan te melden bij de KNVB. Voorlopig is het niet anders. Gelukkig is Andre erg goed in puzzelen, en lukte het vandaag ook weer om een acceptabele opstelling op papier te krijgen.

Omdat Hans Vreemann zich blesseerde bij het zaalvoetbal, moesten we Roland afstaan aan het tweede elftal en stond Mark Baten in de goal bij het derde. In de eerste helft weinig kansen voor beide goals. Wel verrassend aangezien ’t Peeske vorige week met 6-6 gelijkspeelde. Vandaag verdedigden ze blijkbaar wat beter en scoorden wat moeilijker. Wouter baalde dat hij van grote afstand op de lat schoot. Dat al afgefloten was en niemand iets op poging uit deed is niet belangrijk. Floris-Jan probeerde de bal met keeper en al in de goal te glijden. De thuisploeg nam de leiding uit een corner. Bal werd verlengd en van dichtbij tegen Mark aan geschoten die er weinig meer aan kon houden en hem in het zijnet zag verdwijnen.

Omdat we achter stonden ging het flink te keer in de rust. Dat had effect, want in de tweede helft waren we de betere ploeg. Er werd aardig gecombineerd. Grote kansen bleven achterwege. Andre dreigde Jasper te wisselen. Die maakte zich zo kwaad dat hij drie man passeerde en de bal in de kruising schoot: 1-1. Toch werd Jasper gewisseld. Moest wel, want hij had de schoenen van Harm-Jan aan die zijn vervanger was.

We bleven de druk er op houden en vlak voor tijd werd het 1-2 via een vrije trap van Chris. De bal werd nog even aangeraakt wat de keeper kansloos maakte. Zet ook het geluid aan, je hoort direct dat iedereen op de bank het volledige vertrouwen in deze vrije trap had.

VID_20190929_124408405

Al met al een mooie overwinning en met zes punten uit twee wedstrijden zijn we aardig aan het seizoen begonnen. Volgende week speelt het derde thuis tegen Varsseveld 6.

Opstelling: Mark Baten, Sjoerd Rexwinkel, Dennis Brus, Chiel Brus (Bart Jansen), Niek te Grotenhuis, Geert Hollander (Michel ter Beek), Chris Regelink, Wouter Stroet, Floris-Jan Kip, Jasper Stroet (Harm-Jan Wieskamp), Niels Wolsink (Frank Luimes)

 

 

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners