Ajax B 3 – Gendringen 3

Derde begint met overwinning

Het derde kende een prima voorbereiding in het bekertoernooi. Er werd best aardig gevoetbald met een overwinning (3-6 bij Varsseveld 7), een kleine nederlaag (3-2 bij Ulftse Boys 3) en een gelijkspel (3-3 tegen Gendringen 4) als resultaat. We zijn hiermee wel uit de beker, maar daar ligt niemand wakker van.

Eerste tegenstander in de competitie was Gendringen 3. Ajax-B kreeg zeeën van ruimte en had veel de bal. Toch duurde het nog lang voor de 1-0 er in zat. De keeper was uit het doel en Jan Willem schoot de bal over hem heen. Even later zorgde Mathijs voor 2-0 en leek het een gemakkelijke ochtend te worden. Ajax-B verzuimde om echt door te drukken en de score op te laten lopen.

In de tweede helft miste Harm-Jan een opgelegde kans op de 3-0. Hij schoot van dichtbij hard tegen de lat nadat de keeper de bal los liet. Ook Mathijs probeerde van dichtbij te missen na een voorzet van Jan-Willem. Hij schoot de bal net aan de goede kant van de paal en maakte de 3-0. Twintig minuten voor tijd kregen de gasten een penalty en kwamen terug tot 3-1. In de slotfase kwamen we onder druk. Roland moest er een paar tegen houden, maar dat was niet erg, want in de eerste helft stond hij zich behoorlijk te vervelen. Het bleef 3-1. Volgende week uit tegen het Peeske 4.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners