Ajax B JO13 – VIOD JO13-3

Een mooi najaarszonnetje scheen over het gras van het hoofdveld bij het begin van de wedstrijd tegen VIOD. Niek en Guus konden vandaag vanwege blessures helaas niet mee spelen.

Direct vanaf de aftrap was eigenlijk al duidelijk dat Ajax B een maatje te groot was voor VIOD.

Met mooi samenspel en goede passes wordt VIOD van de mat gespeeld. Dat resulteerde in de eerste helft al in 7 doelpunten, waarvan één eigen doelpunt (nadat Levi de bal met een hard schot in de 16 meter van de tegenstander bracht). De doelpuntenmakers in de eerste helft waren Levi, Joep Taken, Jannes (2x), Ties en Mart.

Na de rust kwam VIOD wat beter uit de startblokken dankzij de individuele kwaliteiten van een paar spelers. Een solerende speler wist het doel te bereiken en de bal onhoudbaar in te schieten om er 7-1 van te maken. Hierdoor werd het iets meer een wedstrijd. De jongens van Ajax B maakten er in deze tweede helft nog wel 5 doelpunten bij, maar het ging allemaal niet meer zo makkelijk. VIOD wist ook op de helft van Ajax B te komen. Joep Marneth wist toch regelmatig over de flank op te komen en met mooie voorzetten de schutters van Ajax B in stelling te brengen. VIOD maakte er ook nog 2 bij. De eindstand werd zo 12-3. Nout, Jannes (3x) en Levi (een prachtig afstandsschot!) waren de doelpuntenmakers in de tweede helft. Dankzij de verdedigers en onze keeper René wist VIOD in de tweede helft niet verder te komen van 3 doelpunten.

 

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners