Sinterklaas bij Ajax-B

Sinterklaas maakte ook dit jaar weer een gaatje vrij in zijn agenda om de pupillen onder de 8 jaar en onder de 9 jaar van Ajax-B toe te spreken.

In het grote boek las hij dat in de JO8 maar liefst 11 kinderen zitten! Niet alle kinderen spelen ook al wedstrijden, de wedstrijden worden gespeeld door Marina, Iris, Teun, Cas, Jamie, Wessel, Lotte en Rubi. Tim, Max en, Kick trainen op woensdag. Dat gebeurt onder leiding van Kevin en Laurien; Tom helpt op woensdag ook mee.

Cas en Teun kunnen niet zo goed zonder elkaar; hebben de grootste schik en zitten altijd naast elkaar in de kleedkamer. Teun vindt het nog wel eens lastig om alle kleren weer mee naar huis te nemen…. Ze vinden douchen het leukst.

Lotte en Rubi willen altijd samen in een team tijdens trainingen. Lotte speelt voorin, Rubi verdedigt achterin de boel.

Marina en Iris zijn zusjes van elkaar; zitten nog wel eens op elkaar te vitten, maar vinden het voetballen beiden leuk om te doen. Marina is de vaste keepster; probeert alle ballen eruit te ronselen en dat lukt al best goed. Iris is topscoorder!

Kick en Wessel en Jamie moeten zaterdags nog naar zwemles! Dan pas voetballen. Jamie en Wessel hebben inmiddels hun B-diploma, maar bij Kick duurt het nog wat langer…

Tim is de jongste van de 08, maar leert veel van de grote meiden en jongens.

Max weet nog niet of hij wel op voetbal blijft; misschien gaat hij wel op tennis. Of… wordt hij net zo’n goede keeper als zijn papa?

Ook van de JO9 wist de Sint alles. Zo wist hij te vertellen dat de J09-1 dit seizoen uit 7 spelers bestaat. Op maandagavond is Dennis de trainer en op woensdag geven Rene en Hugo de training. Op zaterdag gaan Rene en Dennis mee met de wedstrijden. Inge (moeder van Pepijn) is de scheidsrechter bij de thuiswedstrijden op zaterdag. 

Dit seizoen spelen ze in de 1e klasse. En dat gaat goed!!! Er is maar 1 keer verloren en al 8 keer gewonnen! En elke wedstrijd spelen ze steeds beter. De kleinste club staat dus boven aan van alle grote verenigingen. Super stoer voor Ajax B!

Fien is de enige dame in het team en is voor niks of niemand bang. Gaat elk duel aan en werkt keihard voor het team.

Jochem kan met goede acties de tegenstander uitspelen.

Fabian is een harde werker en kan goed ballen afpakken.

Mick heeft een goed schot en voorzet en kan ook goed keepen.

Jesse kan de bal goed afpakken en heel hard langs de zijlijn rennen.

Jannes werkt heel hard en speelt veel ballen goed over.

Pepijn helpt iedereen op de goede plek te staan en kan goed schieten.

Sinterklaas vond het mooi om te zien dat al deze kinderen met zo veel plezier bij Ajax-B voetballen en gaf tot slot iedereen nog wat lekkers.

Gelukkig was Bernadette er ook vanavond, en zij maakte deze foto’s.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners