Scheidsrechters gezocht!

Het is iedere week  een puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Dankzij een kleine groep scheidsrechters lukt het, maar bij blessures en verhindering van de huidige groep scheidsrechters komen we al snel in de problemen.

We zijn daarom op zoek naar mensen die wedstrijden willen leiden bij de jeugd en/of de senioren. Als beginnend scheidsrechter is het mogelijk om bij jeugd te starten. Ervaring is niet noodzakelijk, een beetje kijk op voetbal is voldoende. We bieden als vereniging de mogelijkheid om een scheidsrechter cursus te volgen en zorgen dat je begeleid en ondersteunt wordt wanneer je dat wenst. Ook oudere jeugdspelers kunnen prima als scheidsrechter dienst doen bij de pupillen. Je hoeft niet wekelijks te fluiten (mag natuurlijk wel!), ook wanneer je slechts  af en toe in actie wilt komen horen we dat graag.

Heb je interesse, of ken je iemand die mogelijk interesse heeft? Laat het ons weten of tip ons! Neem contact op met de scheidsrechterscommissie die bestaat uit Nico Huntink, Roland Bosman en André Hebinck. Ze zijn te bereiken via info@ajaxb.nl of 06 51081244 (André).

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners