Pupil van de week Fien Reusen

Nu de vernieuwde site volledig functioneert kunnen we weer foto’s plaatsen. Een aantal weken geleden, tijdens de thuiswedstrijd tegen SV Gelders Eiland was Fien Reusen pupil van de week.

Ze schreef het volgende verslagje:


Op zondag 13 oktober was ik pupil van de week. We moesten tegen Gelder Eiland. Ik ben op de foto geweest met Lars Geven. Ik had in de kruising  geschoten bij Beer Koolmees. In de wedstrijd mocht ik het scorebord bedienen. We wonnen met 5-1. Ik vond het leuk en ik heb een mooie bal gekregen met alle namen van de spelers. Ik kreeg ook nog patat.

Ik wil iedereen bedanken en vooral Maartje en Lysanne.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners