Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 7 januari begonnen we aan het nieuwe jaar! De jeugd hield een korte frietloop (voor sommigen werd het een friet wandeltocht), en de senioren speelden een onderlinge partij. Daarna begon de nieuwjaarsreceptie.

In z’n toespraak keek de voorzitter terug op het afgelopen jaar. Na vorig seizoen is het eerste elftal vernieuwd en verjongd en voetbalt momenteel lekker mee in de vijfde klasse. We zijn erg blij dat Manfred Graven nog minstens een jaar hoofdtrainer in Breedenbroek blijft. De samenwerking van het damesteam met Terborg/Silvolde loopt goed, en is een aanwinst voor onze vereniging gebleken. Ook zijn we blij dat er weer een groep jonge spelertjes begonnen is met trainen op de woensdagavond.

Ook werd er vooruit gekeken. In 2024 bestaat Ajax-B 90 jaar! Dat lijkt een eind weg, maar de eerste vergaderingen van de jubileumcommissie onder leiding van Nico Huntink zijn al geweest. Noteer het weekend van 15 en 16 juni 2024 alvast met koeienletters in je agenda! Op iets kortere termijn: na twee corona jaren kunnen we eindelijk weer onze kortingsbonnen actie organiseren. Volgende week (zaterdag 14 januari) gaan we langs de deuren. We kunnen alle hulp gebruiken. Een oproep aan alle ouders, spelers, leiders, vrijwilligers, en eigenlijk iedereen die maar wil, om mee te helpen met de verkoop. We starten om 10:00 uur bij de kantine.

Tot slot, er was niet alleen maar goed nieuws. Door de verhoogde inkoopprijzen kondigde de voorzitter onder luid boegeroep een verhoging van de bierprijs aan. Deze verhoging ging echter pas na de receptie in, waardoor iedereen nog volop gebruik maakte van de oude prijs en het nog lang gezellig bleef.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners