Nieuwe website online!

Onze vaste bezoekers hadden het vast al gezien: sinds kort beschikken we over een gloednieuwe website. De afgelopen dagen zijn nog een aantal kleine aanpassingen gedaan, nu is de definitieve versie online.

De site werd beheerd door Simplix uit Aalten. We willen Twan Derksen, eigenaar van Simplix, bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren. Ook binnen onze vereniging hebben we personen die een website kunnen ontwerpen, en wat is er nu mooier dan de website geheel in eigen beheer te hebben. Mark Kruip, speler van het eerste elftal en webdesigner van beroep (http://markkruip.nl/), bood aan een nieuwe site te maken naar onze wensen.

We zijn erg tevreden met het resultaat. Uiteraard staan we open voor tips. Kijk gerust eens rond op de site. Mis je iets of zie je een foutje? Mail het naar websiteajaxb@gmail.com

Nu is het zaak om de site up to date te houden, en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Schrijf bijvoorbeeld eens wedstrijdverslag (ook ouders/leiders kunnen dit doen) en stuur het naar bovenstaand mailadres. 

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners