Kortingsbonnen te koop!

Op zaterdag 14 januari zijn we met een groep enthousiaste vrijwilligers langs de deuren gegaan in Breedenbroek, De Heurne, Voorst en Dinxperlo om kortingsbonnen te verkopen. Allemaal heel erg bedankt voor jullie fantastische inzet! Het resultaat mocht er zijn. We hebben al ruim 500 kortingsbonnenboekjes verkocht.

Helaas lukt het niet om overal aan de deur te komen, en was niet iedereen thuis. Mensen die interesse hebben in één of meerdere loten kunnen terecht in de kantine of bij één van onze leden. Daarnaast kun je contact opnemen per email (sponsorcommissie@ajaxb.nl), via Instagram of onze Facebook pagina. We sturen dan iemand langs om een lot te brengen.

Met de aankoop van een lot steun je niet alleen Ajax Breedenbroek, maar kun je ook profiteren van bijna vijftig aanbiedingen van lokale ondernemers. Een kleine greep uit de kortingen: 5 euro korting bij Navis Sport in Aalten, 10% korting bij de Lorelei, 15% korting op een artikel naar keuze bij Lady W, 5% korting bij Expert, 10% korting bij Eten Bij Rico, enzovoorts enzovoorts. Een lot kost 10 euro en is dus echt heel snel terugverdiend. Daarnaast maak je kans op een geldprijs. Steun zowel de ondernemers als onze club en koop een kortingsbonnen lot! 

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners