Kortingsbonnen te koop!

Op zaterdag 18 januari zijn we met een grote groep enthousiaste vrijwilligers langs de deuren gegaan in Breedenbroek, De Heurne, Voorst en Dinxperlo om kortingsbonnen te verkopen. Allemaal heel erg bedankt voor jullie fantastische inzet! Het resultaat mocht er zijn. We hebben al bijna 650 kortingsbonnenboekjes verkocht.

Helaas lukt het niet om overal aan de deur te komen, en was niet iedereen thuis. Mensen die interesse hebben in één of meerdere loten kunnen terecht in de kantine of bij één van onze leden. Daarnaast kun je contact opnemen per email (sponsorcommissie@ajaxb.nl) of via onze Facebook pagina. We sturen dan iemand langs om een lot te brengen.

Met de aankoop van een lot steun je niet alleen Ajax Breedenbroek, maar kun je ook profiteren van ruim vijftig aanbiedingen van lokale ondernemers. Een lot kost 10 euro en is dus zo terugverdiend. Bovendien maak je kans op een geldprijs.

Er staat overigens wel een kleine drukfout in het boekje. Op de laatste pagina zou een tegoedbon voor een gratis kop koffie bij Ajax-B moeten staan en korting op een knipbeurt bij Verya’s Hairsalon. Deze twee bonnen zijn verwisseld. Peter Dieker zal een tondeuse achter de bar leggen, en wie de bon inlevert kan zich een nieuw kapsel laten aanmeten door Peter. Je kunt de bon overigens ook gewoon inwisselen voor een kop koffie.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners