In Memoriam: Jan Peters

Ons bereikte het droevige bericht dat Jan Peters op 87 jarige leeftijd is overleden.

Jan is in 1946 lid geworden van Ajax-B. Tot zijn 49ste levensjaarwas Jan actief als leider en speler van diverse elftallen. Daarnaast is hij 35 jaar lang, van 1965 tot 2000, bestuurslid geweest van onze vereniging. In deze functie was hij betrokken bij het onderhoud van het sportcomplex. Ook zorgde Jan dat op zondag de kantine en kleedkamers op tijd open waren, tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal draaide hij kassadienst en ’s avonds zorgde hij dat alles weer werd schoongemaakt en afgesloten.

Na zijn aftreden als bestuurslid bleef Jan veel doen voor de vereniging. Hij was altijd van de partij bij verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden, was een trouwe supporter, en maakte lange tijd deel uit van de groep terreinknechten.

In 1991, toen Jan 25 jaar bestuurslid was, heeft de KNVB hem onderscheiden met de zilveren speld vanwege zijn verdiensten voor de KNVB. In 2001 is Jan als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet benoemd tot erelid van onze vereniging. In 2017 ontving Jan, die ook veel voor de kerk in Breedenbroek heeft gedaan, een koninklijke onderscheiding voor al zijn vrijwilligerswerk. Dit jaar zouden we Jan huldigen als 75 jarig jubilaris van Ajax-B. Door gezondheidsproblemen is het er helaas niet meer van gekomen.

We wensen alle nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van het verlies.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners