In memoriam: Hans Huls

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Hans Huls op 63 jarige leeftijd is overleden.

Hans heeft veel betekend voor Ajax-B. Als vrijwilliger heeft hij zich vooral met de jeugd bezig gehouden. Eerst als leider, later als jeugd coördinator en bestuurslid. Als bestuurslid was Hans niet alleen verantwoordelijk voor de jeugd, maar ook voor de kantine. Daarnaast organiseerde hij veel voetbalkampen voor de jeugd. Bij verbouwingen kwamen zijn kwaliteiten als timmerman altijd goed van pas. De laatste jaren zorgde Hans voor de sportmaterialen en de kleding, en was hij omroeper bij thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Voor zijn inzet werd hij benoemd tot erelid van Ajax-B. Hij werd niet alleen bij onze vereniging erg gewaardeerd. Hans was ook in het bezit van een zilveren speld van de KNVB, die hij ontvangen heeft voor zijn verdiensten voor het jeugdvoetbal in de regio KNVB oost.

In verband met het overlijden van Hans zal de feestavond van aanstaande zaterdag NIET doorgaan. In overleg met de familie is besloten om wel te voetballen aankomend weekend. Bij de oudere jeugd en senioren zullen we een minuut stilte voor Hans in acht nemen.  

We wensen alle nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van het verlies.  

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners