Nieuwjaarsreceptie

Gisteren vond de meer dan geslaagde nieuwjaarsreceptie plaats. Het onderling toernooi voor de oudere jeugd en senioren kon niet doorgaan omdat de velden te nat waren. Een enkeling ging een rondje hardlopen als alternatief (helaas geen foto’s van, maar het is echt gebeurd), de rest dook rechtstreeks de kantine in. De jeugd kreeg ondertussen een clinic van Mike van de Streek van Streetskills. Mike kan alles met een bal, gaf een leuke clinic en sloot af met een geweldige show.

Daarna werden de nieuwe trainingspakken en tassen uitgedeeld aan de jeugd, met dank aan sponsoren Timmerbedrijf Roes en Van Santen Tree Projects. Zij ontvingen een bos bloemen en luid applaus. Veel dank voor de sponsoring! Aansluitend kreeg ook de JO13 en JO15 de clinic van Streetskills voorgeschoteld.

In de kantine was het ondertussen druk geworden. De voorzitter deed zijn nieuwjaarspeech, vervolgens liet Bob het jubileumshirt zien. Uniek en verkrijgbaar via 90jaarajaxb.nl voor 30 euro, wees er snel bij, want slechts beperkt verkrijgbaar en op=op. Namens de jubileumcommissie maakte Nico tot slot de uitslag van de eerste trekking van de jubileumloterij bekend. De uitslag is te vinden op 90jaarajaxb.nl

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners