Afsluiting JO13

Kamp 2022 van O-13

We gaan er maar eens goed voor zitten. Het laatste verslag van het seizoen ‘21/‘22 van O13.

We begonnen het seizoen met 17 spelers. Op voorhand een flink aantal maar dit bleek later ook echt wel nodig. De eerste competitie speelde we in de 4e klasse, mede omdat het voor een aantal spelers nieuw was om op een heel veld te voetballen. Dit ging best aardig, we wonnen de meeste wedstrijden maar moesten onze meerdere erkennen in AD.

Na de winterstop gingen we naar de 3e klasse, wel zonder Maartje want zij ging naar Dinxperlo. Dit ging een stuk lastiger. Het merendeel verloren we maar we hebben ook leuke potjes gespeeld, zoals de winst tegen de nummer 2.

Om het seizoen af te sluiten stond van het weekend ons teamuitje op het programma. Boaz trapte ons bezoek aan Jump XL in Ede af en de kids inclusief Jennifer, Emily en Arjan. Zwakke knie broeders Kevin en Sander keken samen met de geblesseerde Gwen toe.

Flink verhit en vermoeid ontstond er een enorme behoefte aan een Mac Flurry. Deze hebben we dus ook ff meegepakt. Terug bij Ajax had iedereen honger en hebben we de bbq aangeslingerd. Daarna ff chillen, voetballen en klaar maken voor het avondprogramma.

Jennifer en Emily hadden een leuke ‘ik hou van Holland quiz’ gemaakt. Teamcaptains Kevin en Sander gingen ieder met een groep kids de strijd met elkaar aan. 

Na een heftige strijd, met zelfs een blessure voor Kevin was het team ‘Sander’ die er met de titel vandoor ging. 

Toen chillen, voetballen, kampvuurtje, tiktok, snapchat en na een hoop ongein proberen te slapen. Ik denk dat dit zo’n 21 minuten gelukt is. Sterkte dus met de kids deze week! Al met al wel een super mooi slot van het seizoen.

Ouders bedankt voor jullie support, wassen en rijden! 👍👍 BEDANKT

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners