Afscheid Edwin

Vanavond trainde het eerste elftal voor de laatste keer onder leiding van Edwin Frericks en Roy Jansen. Edwin was vijf seizoenen hoofdtrainer in Breedenbroek, de afgelopen seizoenen was Roy assistent trainer.

De eerste seizoenen van Edwin stonden in het teken van het inpassen van jeugdspelers. Toen dat eenmaal gebeurd was stond er een elftal dat meedeed om promotie naar de vierde klasse. Jammer genoeg werd het seizoen onderbroken door corona, maar door de goede klassering was promotie een feit. Dit seizoen begon Ajax-B na een moeizaam begin te wennen aan de vierde klasse. Er werden punten gepakt tegen Bergh en Ulftse Boys. Eind oktober werd ook dit seizoen stil gelegd.

Na de training van vanavond werden Edwin en Roy door de voorzitter bedankt voor de mooie jaren en ontvingen bloemen en een diner bon. Wanneer de situatie het toelaat zullen we wat uitgebreider afscheid nemen van Edwin met een biertje erbij. We wensen Edwin veel succes bij zijn nieuwe klus: volgend seizoen staat hij voor de groep bij het tweede elftal van Silvolde. Roy hopen we uiteraard nog vaak bij Ajax-B te zien.

Manfred Graven neemt het over van Edwin. Een interview met onze nieuwe hoofdtrainer is binnenkort op de site te lezen!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners